Dokumenthantering som det borde fungera
Tillbaka till Karriär-sidan

Säljare, Malmö

InfoTech Scandinavia utvecklar och marknadsför dokumenthanterings- och ärendehanteringssystemet Advantum. InfoTech Scandinavia ingår som ett självständigt dotterbolag i Danir koncernen. Framgångarna för Advantum gör att vi nu behöver stärka upp vår avdelning i Malmö med ytterligare en säljare av vår plattform.

Vad erbjuds du?
InfoTech Scandinavia erbjuder dig möjligheten att arbeta med kunder och teknik i absoluta världsklass! Hos oss får du möjligheten att bli riktigt duktig på ditt område och bidra till bolagets fortsatta tillväxt. Vi är en viktig leverantör till våra kunder och vårt system används både nationellt och internationellt. På InfoTech Scandinavia kommer ditt kunnande och driv vara avgörande för bolagets framtid och våra medarbetare är vår absolut största tillgång. Vi arbetar i trevliga och fräscha lokaler där kreativitet och samarbete sätts i fokus.

Du kommer omgärdas av drivna kollegor i en familjär stämning. Det är högt till tak hos oss och alla individer i bolaget har möjlighet att påverka vår utveckling.

Rollen
Du kommer att ansvara för säljprocessen från ax till limpa. Från första samtalet till uppföljningar med befintliga kunder. I ditt arbete är målet att bygga upp stabila partnerskap med långsiktiga relationer genom att alltid vara på tårna och erbjuda våra kunder lösningar kopplat till deras behov. Genom att lära känna dina kunders verksamheter på djupet får du en förståelse för hur deras verksamhet kan utmanas och utvecklas för att på så sätt kunna erbjuda dem den bästa lösningen kopplat till deras behov.

Vår kundbas finns över hela Sverige men även internationellt och spänner över många olika branscher. Genom ditt nätverk och din känsla för relationer kan du bidra till utvecklingen av vårt bolag.

Vi söker dig som

  • Har ett intresse för teknik och har erfarenhet inom IT-branschen, antingen tidigare som konsult eller säljare av exempelvis plattformar.
  • Van att prata med beslutsfattare på olika nivåer i verksamheter.
  • Är utåtriktad, relationsskapande och förändringsbenägen samt drivs av att ständigt försöka hitta de bästa lösningarna för både ditt bolag och dina kunder.
  • Är affärsmässig, lyhörd och gillar att ta kontakt med nya människor.
  • Är nytänkande och trivs med att jobba självständigt.
  • Ser möjligheter och inte begränsningar och har ett stort driv.

Det är meriterande om du har erfarenheter inom B2B försäljning av komplexa IT lösningar, klient-/serverlösningar, driftade lösningar och digitalisering. Har du dessutom erfarenhet av regulatoriska branscher, t.ex. läkemedel, ser vi detta som ett stort plus.

Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du arbetar med engagerande kollegor och likt oss är kreativ och vill utvecklas framåt. Vi är ett prestigelöst team som gärna hjälper varandra och har samma mål oavsett funktion. Ditt inre driv kommer vara en nyckelkomponent för hur väl du lyckas.

Låter detta som du? Då vill vi gärna prata med dig. För oss är det människan som är avgörande och urval till tjänsten kommer att ske löpande!

Start: Så snart som möjligt efter överenskommelse

Placeringsort: Malmö

Språkkrav: Flytande i tal och skrift i så väl Svenska som Engelska

Resor: I huvudsak inom Sverige men utlandsresor kan förekomma. B-körkort krävs.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Urval sker löpande. Eventuella frågor besvaras av
Fredrik Nilsson på 0702-36 30 68.

Välkommen med din ansökan till fredrik.nilsson@infotech.se

Då vi arbetar efter en egen rekryteringsprocess undanber vi oss alla kontakter från rekryteringsföretag och/eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering till denna tjänst.