Dokumenthantering som det borde fungera

Fria Bröd - ny användare av Advantum Livsmedel

 

Fria Bröd AB har valt Advantum Livsmedel som sin lösning för dokument- och ärendehantering. Advantum Livsmedel är ett Quality Management System (eQMS), som är speciellt anpassat för verksamheter som arbetar med tillverkning och utveckling inom livsmedelsindustrin. Med Advantum Livsmedel säkerställer ni att företaget hanterar rätt typ av information på rätt sätt och styr informationshanteringen och processflöden enligt best practice.

Tack vare Advantums unika 100% konfigurerbarhet blir lösningarna skalbara vilket bl.a. innebär att systemet kan växa och utvecklas i takt med att bolaget växer.

 

Om InfoTech Scandinavia AB

InfoTech Scandinavia erbjuder tekniska lösningar för bland annat dokument- och processhantering. Bolaget ingår i Danirkoncernen och finns representerade i Malmö och Stockholm. Läs mer om Advantum Livsmedel här!

 

Om Fria Bröd AB

Fria är ett glutenfritt bageri med missionen ”det goda glutenfria livet”. Det som för över 20 år sedan började som en ren familjeangelägenhet har idag blivit ett ledande glutenfritt bageri i Norden inom frysta, glutenfria bageriprodukter. Sortimentet omfattar allt från glutenfritt bröd och fikabröd till färdiglagat. Läs mer om Fria Bröd här!