Dokumenthantering som det borde fungera

Partners

Vi har teknikpartners, försäljningspartners och  nätverkspartners.
Vill du bli en försäljningspartner, läs mer om det längre ner.

Teknikpartners

Microsoft

InfoTech Scandinavia AB kan med stolthet tillkännage att vi har tilldelats Microsoft Partner Application Development status. Microsoft Partners har den högsta kompetensnivån och expertisen i Microsoft-teknik, och samarbetar i störst utsträckning med Microsoft.

Vi är mycket nöjda med att vi har tilldelats Application Development status i Microsofts Partner Program. Detta är ett bevis på vår tilltro till kraften och utvecklingspotentialen i Microsofts teknologier. Som Microsoft Partner erbjuds vi förmåner och stöd som gör det möjligt för oss att förbättra och utveckla tjänsterna vi erbjuder våra kunder.

InfoTech har klarat av att uppfylla de rigorösa krav som Partner programmet ställer tack vare certifieringen av Advantum mjukvaran och de många nöjda kundreferenserna som individuellt har blivit verifierade av Microsoft.
Microsoft Silver Application Development Logo

Autodesk

Autodesk är världsledande leverantör av 3D-program för design och konstruktion. InfoTech Scandinavia AB har sedan 1999 varit partner till Autodesk och en medlem i Autodesk Developer Network. Tack vare vårt långvariga samarbete med Autodesk kan vi erbjuda våra advantumkunder sömlösa integrationer med Autodesk välkända applikationer som t.ex AutoCAD och Inventor.

Vårt partnerskap med Autodesk och dess Developer Network är viktigt för oss. Det ger oss mycket goda förutsättningar att även fortsättningsvis kunna erbjuda våra advantumanvändare förstklassig funktionalitet och integration mot Autodesks produkter.

SolidWorks

InfoTech Scandinavia har ett långvarigt partnerskap med SolidWorks. Vi är en SolidWorks Solution Partner vilket ger oss möjlighet till ett nära sammarbete med SolidWorks. Detta är viktigt för att kunna utveckla användarvänliga och robusta integrationer mellan Advantum och SolidWorks.

Fler än 2 170 100 produktkonstruktörer och ingenjörer över hela världen, som representerar 182 300 företag, använder SolidWorks för att gjuta liv i konstruktionerna. Det sträcker sig från allt från de häftigaste teknikprylarna till innovationer som förbättrar världen. InfoTech Scandinavia är mycket nöjda med vårt samarbete med SolidWorks och vår status som en SolidWorks Solution Partner.
Solidworks Certified Solution Partner Logo

Nätverkspartners

InfoTech Scandinavia är en Preferred Partner till Sahlgrenska Science Park
InfoTech Scandinavia är en partner till Stuns Life Science, före detta Uppsala BIO
InfoTech Scandinavia är aktiva medlemmar i kvalitetsnätverket SARQA

Försäljningspartners

Våra försäljningspartners är utvalda för att de är framstående och kunniga inom sina respektive områden. Eftersom våra partners är en viktig länk till våra slutkunder så ställer vi höga krav på detta partnerskap. Våra partners har en bred och gedigen erfarenhet av Advantum och kan därför erbjuda våra kunder en beprövad och trygg lösning baserat på Advantum.
iBuild Systems i England är en Value Added Partner med lång erfarenhet av att hjälpa kunder med effektiva Advantum lösningar inom en rad olika branscher som t.ex. läkemedel och finansiella tjänster.

Bli försäljningspartner

Vinn nya kunder med en unik lösning. Advantum är ett kraftfullt system som kombinerar styrkorna standardprogramvara och 100 % konfigurerbarhet. Med Advantum i er portfölj blir ni starka i konkurrensen och kan erbjuda marknaden någonting helt unikt.

Dokumenthantering, ärendehantering, reklamations- och avvikelsehantering, avtalshantering, Training management och Change control är vanliga användningsområden i Advantum. I kundbasen återfinns företag och organisationer som exempelvis Arjo, AstraZeneca,  Assa Abloy, G4S, LFV och Pfizer.

Förutom att erbjuda Advantums färdiga komponenter och lösningar finns även möjligheten att konfigurera er egen lösning, utifrån ert expertområde eller branschfokus. Om ni önskar kan vi bistå med ett fullständigt tjänsteutbud i form av installation, utbildning, konfigurering och support.

Två typer av partnerskap

Advantum Value Added Reseller
En Value Added Partner är ett fullvärdigt partner-skap som ställer höga krav på engagemang och kunskap i Advantum.
 Advantum Consulting Partner
Genom att bli en Advantum Consulting Partner får ni möjligheten att erbjuda marknaden ett mycket konkurrenskraftigt system.

Kontakta oss för att diskutera ett partnerskap!