Dokumenthantering som det borde fungera

InfoTech Scandinavia AB

InfoTech Scandinavia AB erbjuder ett unikt informationssystem under varumärket Advantum. Systemet är sedan starten framtagen i nära samarbete med ledande företag inom svensk industri. InfoTech utvecklar, supportar, marknadsför och säljer Advantum och tar även helhetsansvar för såväl installation, support, utbildning och kundunika konfigureringar. Hos oss finner Ni en etablerad leverantör med gedigen historia och erfarenhet från informationshantering inom en mängd olika branscher och regulatoriska miljöer.

På InfoTech Scandinavia är vi 100% fokuserade på Advantum och har över 20 års erfarenhet av systemlösningar inom informationshantering, dokumenthantering och PDM. Våra kontor finns i Malmö och Stockholm som tillsammans med våra internationella partners borgar för att våra kunder skall få en god service oavsett var de befinner sig. Vi är sedan starten ett dotterbolag till Danir, en av Sveriges största och snabbast växande ägare av bolag inom den svenska IT-sektorn.

Vi är stolta över att kunna presentera några av världens mest välkända och respekterade företag och organisationer i vår kundportfölj. Företag och organisationer som Arjo, AstraZeneca, ASSA ABLOY, G4S, LFV och Pfizer såväl som mindre och mellanstora företag som BioArctic, KeyPlants, Locum och Orexo använder Advantum för sin informationshantering. Det breda spektrat av framgångsrika företag och organisationer som använder Advantum har gett oss en enorm erfarenhet i vilka krav som ställs på informationshantering - en erfarenhet som gör oss till en kompetent leverantör till våra nya kunder. 

Boka demo

Väl beprövat och utvärderat av

Karo Pharma Logo
Astra Zeneka Logo
Orexo Logo

Teknikpartners

Microsoft Silver Application Development Logo
Solidworks Certified Solution Partner Logo

Nätverkspartners